Geplaatst op Geef een reactie

De 5 Speelgoedmerken Van Dit Moment!

speelgoedmerken van dit moment

Speelgoed is er in alle maten en vormen. Letterlijk en figuurlijk. Kinderen kunnen de dag van vandaag kiezen uit een hele hoop verschillende soorten speelgoed van uiteenlopende merken. Maar welke vijf speelgoedmerken zijn er op dit moment erg populair?

Wij hebben de 5 beste speelgoedmerken van dit moment eens op een rijtje gezet. Hierbij keken we naar het aanbod, de kwaliteit van het speelgoed en natuurlijk ook de duurzaamheid en het ontwerp.

kids concept keuken naturel wit

Kids Concept

Kids Concept is een speelgoed bedrijf dat in 2007 in Zweden werd opgericht. De designs en het speelgoed stralen Scandinavisch minimalisme en kwaliteit uit.

Kids Concept maakt speelgoed voor een heleboel verschillende leeftijdscategorieën. Zo zien we bijvoorbeeld de prachtige Baby Gym, maar hebben ze ook mooie, zachte hobbelmammoeten of zelfs stoere tipi tenten.

Het merk besteed veel aandacht aan het ontwerp van de artikelen, wat van Kids Concept dan ook een van de beste speelgoedmerken van dit moment maakt. Ze werken met verschillende collecties zoals Neo, Edvin, Aiden, Bistro… met elk een eigen kleurschakering en stijl.
Kids Concept is een van die merken die schattig, modern en vooral mooi kinderspeelgoed op de markt brengt waar jij en je kinderen nog jaren van kunnen genieten.

Bekijk hier het Kids Concept speelgoed assortiment.

Jipfish

Jipfish is een Nederlands merk dat gevestigd is in Den Haag. Dit Nederlandse merk ontwikkelt kinderkarretjes. Deze karretjes kunnen zowel gebruikt worden om je kinderen in voort te trekken of om hun speelgoed in op te bergen en mee te zeulen.

Deze moderne bolderkar is van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt uit duurzame materialen. De Jipfish karretjes zijn daarbij ook beschikbaar in een hele hoop kleuren.

Jipfish is een van de beste merken van dit moment omdat ze de oude bolderkar in een modern jasje hebben gestoken met het oog op comfort en aanpasbaarheid. Zo kan je bijvoorbeeld speciale stickers kopen om op de zijkant van je karretje te plakken. Daarnaast gebruiken ze enkel duurzame materialen om de afvalberg te verkleinen en zijn de karretjes erg veilig.

Design Letters

Hoewel de naam van het merk anders doet vermoeden doet Design Letters heel wat meer dan enkel letters ontwerpen. Dit Deense bedrijf opgericht in 2009 daagt jouw kind uit zijn of haar creativiteit te gebruiken met hun prachtige hamerspel of met hun mooie witte keukentje.

Design Letters staat voor mooie ontwerpen met duurzame materialen. De Hammer Artist bijvoorbeeld is zo mooi dat je’m wel aan de muur kan hangen, en de Chef schort staat waarschijnlijk prachtig op je kleine spruit.

Banwood

Banwood is een Duits fietsenbedrijf dat prachtige vintage geïnspireerde fietsen voor kinderen op de markt brengt. Naast kinderfietsen produceren zij ook loopfietsen en kinderhelmen zodat je kleine deugniet altijd veilig op de fiets zit.

Dit prachtige Scandinavische design straalt in al zijn eenvoud. De fietsjes in pastelkleuren – of chroom voor de stoere jongens, komen elk met een afneembaar rieten mandje en zijn perfect veilig voor je dreumes.

De fietsen van Banwood zijn zonder twijfel van de mooiste kinderfietsen van dit moment, wat hen een plaatsje in deze top 5 verdient.

Sarah And Bendrix

Is een speelgoedbedrijf dat in 2009 werd opgericht als een bedrijf dat trouw en trouw-verjaardagscadeaus maakte. De eigenaar, Veronika, zag echter al snel in dat ze liever kinderspeelgoed maakte.

Dit prachtige kinderspeelgoed uit duurzaam hout is niet enkel erg mooi, het is eveneens educatief. De diertjes leren kinderen tellen (Bartholomew) Ruimtelijk inzicht ontwikkelen ( Wilbur, Benedict, Odette) of zelfs trommelen (Arthur, Montgomery)

Sarah And Bendrix is een klein bedrijfje dat oog heeft voor een mooi ontwerp, duurzame materialen, en schattige dierenvriendjes die jouw kinderen helpen opgroeien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *