De Leukste en Populairste Speelgoedmerken

Op deze pagina kun je een uitgebreid overzicht vinden van alle speelgoedmerken die je bij ons in de online speelgoedwinkel kan vinden.

A.

B.
Banwood

C.
Candylab ToysChildhome

D.

E.

F.

G.

H.

I.

J.
Jupiduu

K.
Kids Concept

Banwood

Wie loopfietsen zegt, zegt ook Banwood. De meeste zullen dit merk kennen van hun loopfietsen met de kenmerkende retro-look, echter is dit beeld al tijden niet meer kloppend. De populaire retro-look hebben ze aan vastgehouden, maar het assortiment is al lang uitgebreid. Daar waar Banwood eerst nog veraste met een nieuwe kleur voor de populaire loopfiets en matchende fietshelm, hebben ze meerdere artikelen toegevoegd. Eerst volgde de kinderfietsen voor de wat oudere kids, daarna volgde de zeer gewilde en driewielers en de even zo populaire steps.

Candylab Toys

Wees gewaarschuwd… De houten speelgoedauto’s van Candylab, zijn niet alleen gewild door de allerkleinsten. Nee, onze ervaring is dat deze geregeld ook eindigen op het bureau van papa. Als je de autootjes, of zeg maar gerust auto’s, zijn er qua design heel aantrekkelijk uit. De speelgoedauto’s hebben een retro-look, refererend aan herkenbare automodellen uit het verleden, veelal klassieke Amerikaanse modellen. De populaire hitserie op dit moment van hen zijn toch wel de kleine Candycars. Dit zijn houten speelgoedautootjes van ca. 13 cm groot, gebaseerd op de klassieke Amerikaanse  modellen. De Candycars zijn er in allerlei thema’s en kleuren, en zijn wel heel leuk voor de kids (en misschien papa) om mee te spelen.

Childhome

Childhome is een Belgisch merk met allerlei lifestyle, verzorging en interieur artikelen voor kinderen en baby. Je zou kunnen stellen dat Childhome een merk is waar je van A-Z kan slagen als nieuwe mama of papa. En je hebt gegarandeerd succes. Ze hebben ware verkoophits, zoals bijvoorbeeld de staande XXL knuffels. Maar ook zijn diverse van hun producten bekroond met diverse internationale prijzen.

Jupiduu

Ben je op zoek naar leuke indoor en outdoor speeltoestellen? Dan ben je op de juiste plek met het assortiment van het merk Jupiduu. Dit Duitse speelgoedmerk net over de grens van Nederland maakt speeltoestellen voor binnen en buiten gebruik, en doet dat met zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Precies zoals je van onze oosterburen zou verwachten. Maar naast de hoge kwaliteit steekt ook het design af er met kop en schouders boven uit. Het design is stijlvol en tijdloos. Misschien is dit de reden dat zelfs de kinderen van de Britse Royals en de kinderen van kim Kardashian er mee gespeeld hebben.

Kids Concept

Het Zweedse speelgoedmerk Kids Concept zal inmiddels bij velen een bekend begrip zijn. Het assortiment bestaat veelal uit duurzaam houten speelgoed, voor kinderen vanaf 0-3 maanden. Het speelgoed kenmerkt zich door speelgoed met een tijdloos en toch trendy stijl, gemaakt van hout dat FSC gecertificeerd is en afgewerkt is met veilige grondstoffen. Neem snel een kijkje in het assortiment en loop weg met bijvoorbeeld een katoenen speeltent, zachte speelmat of een houten theeset gecombineerd met houten Zweedse FIKA lekkernijen. HEt levert gegarandeerd urenlang speelplezier op.