Geplaatst op Geef een reactie

De Retro Trike Driewielers

Na het succes van de First Go! loopfietsen heeft Banwood nu de Retro Banwood Trike driewielers uitgebracht. Wij zijn FAN! Jullie ook?

De Trike Driewielers

Banwood een Begrip

Banwood, wie kent dit kinderfietsen merk tegenwoordig nog niet…? Banwood is een familiebedrijf dat met heel veel passie, loopfietsen, driewielers, 16 inch kinderfietsen en steps maakt. Hierbij houden zij hun kernwaarden scherp in de gaten, namelijk: veiligheid, hoge kwaliteit en tijdloos design. En deze combinatie van krachten heeft tot op heden gezorgd voor een grote succes.
De kernwaarden van dit bedrijf zijn enigszins vanzelfsprekend, de oprichters van dit kinderfietsen merk hebben Scandinavisch en Duits invloeden. Dit heeft geleid tot de hoogwaardige kwaliteit van de kinderfietsen die zij maken en het Scandinavisch design staat natuurlijk bekend om zijn eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

De Retro Driewieler

Na de eerdere succes van de retro kinderfietsen en hun loopfietsen, zijn nu ook de Trike driewielers beschikbaar! Heerlijke driewielers met een tijdloos en minimalistisch retro design, waarbij oog voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan. Precies zoals we bij kinderfietsen van Banwood mogen verwachten.

De Beschikbare Kleuren

Net zoals je gewend bent bij de andere modellen kinderfietsen, zijn er bij de driewielers ook verschillende kleuren te verkrijgen. Deze retro driewielers zijn beschikbaar in maar liefst 7 kleuren, namelijk: roze, crème, wit, rood, navy, groen en mint groen.

Driewieler voor Generaties Peuters

Ok… Ok… De Trike ziet er mooi en stijlvol uit en zou zou kunnen passen als accessoire in elke kinderkamer, maar dat alleen is natuurlijk geen reden om voor deze driewielers te kiezen. Nee, er is natuurlijk meer.

Deze driewielers zijn stevig en makkelijk te bereiden. Om deze reden stelt Banwood dat de driewielers uitermate geschikt zijn voor een uiteenlopende leeftijdscategorie. Zo zou de driewieler geschikt zijn voor ukkies van 2 jaar tot zelfs 6 jaar oud. Hierdoor zou de driewieler dus door meerdere peuters gebruikt kunnen worden. Goed voor de portemonnee en het milieu. Een win-win voor iedereen!

De Trike Driewieler in Detail

Je hebt ongetwijfeld al een kleur in je gedachte uitgekozen, en dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Dat is vaak en snel de gedachte opspeelt. Je zou tenslotte maar al te graag met je kleine ukkie samen op avontuur willen gaan met de driewieler. Het is tenslotte heerlijke lichaamsbeweging voor jou en veel plezier voor je kleine ukkie. We vinden wel zo leuk on neg even alle details en de unieke aspecten van de driewieler met je te delen.

Je weet dus al dat de kwaliteit en veiligheid erg belangrijk zijn, en dat het design stijlvol en tijdloos is. Maar, what more…? De driewieler heeft een stuur dat in hoogte verstelbaar is. Deze kan worden versteld van 40 centimeter hoogte tot een hoogte van 50,5 centimeter. De driewielers worden verder geleverd met een duwstang dat eenvoudig bevestigd en gedemonteerd kan worden. Deze flexibiliteit zorgt er dus voor dat veel verschillende leeftijden enorm veel plezier van deze driewieler kunnen hebben.

En dan het design… Wat zijn nu eigenlijk de design kenmerken waarom velen zo verzot zijn op deze retro driewielers. Allereerst zijn er zeven verschillende kleuren driewielers, die het merk voor hun andere fietsen ook gebruikt. De beschikbare kleuren op dit moment zijn: roze, crème, wit, rood, navy, groen en mint groen. Maar wie weet dat men besluit om weer een trendy kleur uit te brengen. Maar voorlopig is er genoeg keuze uit allerlei trendy kleuren, waardoor de driewieler in elke kinderkamer als accessoire.
Het geheim van het succes vinden we verder in de details. De driewielers hebben een eikenhouten zadel, eikenhouten pedalen, vegan leren zitvlak en vegan leren handvatten. Deze details zorgen voor een klassieke look, wat onmisbaar is voor het kenmerkende retro design. Tot slot wat de klassieke look helemaal compleet maakt is het rieten mandje, dat via vegan leren bandjes aan het stuur bevestigd kan worden. En hierdoor natuurlijk ook eenvoudig en snel te demonteren is.

Trike Productdetails op een rijtje:
– Gewicht: 5 kg
– Leeftijd: 2-6 jaar
– Frame: staal met een gekleurde afwerking
– Zitting: eikenhout met zachte vulling van veganistisch leer
– Banden: rubber
– Handvatten: veganistisch leer
– Pedalen: eikenhout
– Inbegrepen: rieten mand, bel en afneembare duwstang
– Verstelbare stuurhoogte: van 45 – 50,5 cm
– Zithoogte: 30 cm

De Trike Driewieler Online kopen

Je zal inmiddels vast enorm enthousiast zijn. En je vraagt je inmiddels natuurlijk af, hoe en waar je de Banwood Trike driewielers online kan kopen. Wij snappen dat helemaal, wij waren ook direct om toen we deze retro driewielers zagen…

Je koopt deze driewielers natuurlijk online bij BoutiqueToys. Wanneer je besluit jouw Banwood driewieler in onze webshop te kopen, dan zullen we er voor zorgen dat de driewieler gratis bij jou zal worden bezorgd. Zelfs als dat in België moet zijn. Daarbij komt ook nog dat je 30 dagen bedenktijd hebt, hoe fijn is dat?! En als je even krap bij kas zit, dan zullen wij geen extra kosten in rekening brengen om gebruik te maken van Afterpay.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *