Geplaatst op Geef een reactie

Het Volledige Childhome Assortiment

Ben je die liefhebber van de XXL knuffels van Childhome , zoals bijvoorbeeld: de XXL giraf, de XXL olifant of de XXL teddybeer? Dan is onze blog over de XXL knuffels van Childhome zeer geschikt voor jou! Maar voor degene die nog niet bekend zijn met dit Belgische merk, of graag wil weten welke artikelen er nog meer tot het assortiment behoren. Dan vertellen we je hieronder graag meer.

De Bestsellers van de Chilhome Producten

Hoef je niet zo nodig op de hoogte gebracht te worden over wat we graag over Childhome met je willen delen. Dan kan je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om direct door te gaan naar het gehele assortiment dat we in onze webshop aanbieden. Dat kan door de button onderstaand te klikken, welke je vervolgens doorverwijst naar onze specifieke Childhome pagina.

De Start van Childhome

Eind jaren tachtig begon het succesverhaal van Childhome, een babyartikelen en kinderartikelen bedrijf uit België. In die magische jaren tachtig reed Stefan Arts, de oprichter van Childhome, elke dag heel België rond. Tijdens deze vele reizen reed Stefan van winkel tot winkel, waar hij vervolgens allerlei babyartikelen aan de man probeerde te brengen. En zoals het een succesvolle ondernemer betaamd, was Stefan zeer succesvol met de verkoop van die babyartikelen. Dat succes werd alsmaar succesvoller, waarop Stefan hulp nodig had. Niet veel later betrok hij zijn vrouw Nathalie erbij. Als ouders van drie kinderen ( tweelingdochters en een zoon) wisten zij maar al te goed wat jonge ouders daadwerkelijk nodig hebben. De ervaring als ouders en de ervaring die zij opdoen bij de verkoop van babyartikelen, smaakte hen naar meer. Er ontstonden die periodes goede ideeën bij Stefan en Nathalie, en zoals een echte ondernemer betaamd, begonnen zij met het ontwerpen van hun eigen babyartikelen en kinderartikelen. En zo ontstond het Belgische babyartikelen merk.

Zoals je op basis van het trackrecord mag verwachten, werd het initiatief een enorm succes. In steeds meer huizen waren babyartikelen van Childhome terug te vinden. Waardoor nieuwe jonge ouders steeds meer bekend raakte met de geweldige artikelen van het Belgische merk. De vraag steeg hierdoor enorm, en dat leidde tot meer… Zo werd het assortiment babyartikelen uitgebreid met veel meer. Zo brachten de twee ondernemende Belgen onder meer kinderbedjes, kinderstoeltjes, speelmatten, verzorgingstassen, commodes, wipstoeltjes etc. op de markt.

Ondanks alle behaalde successen en de groei dat het bedrijf Childhome heeft doorgemaakt, staan Stefan en Nathalie nog aan het hoofd. Zij gaan weliswaar niet meer elke dag de winkels langs, maar besturen samen hun team het bedrijf naar meer succes en met veel passie. Dit heeft geleid tot enorme succeshits zoals de staande XXL giraf knuffels en allerlei andere babyartikelen en kinderartikelen. Inmiddels is het mogelijk om de babyartikelen van Childhome in ruim 60 landen wereldwijd te kopen.

De Kernwaarden van het Bedrijf

Met al dat succes dat Stefan en Nathalie bereikt hebben, ga je je vast afvragen hoe het toch zo komt dat Childhome zo succesvol is geworden. Voorop gesteld zijn de kernwaarden kwaliteit en veiligheid van groot belang. Als nieuwe mama en papa wil je natuurlijk het allerbeste voor jouw kleintje, en mag jouw kleintje natuurlijk niks overkomen. Om die reden zorgt Childhome er dan ook voor dat alle producten in het uitgebreide Childhome assortiment ook voldoet aan alle actuele Europese veiligheidsnormen. En alle artikelen zijn daarom ook voorzien van de bekenden CE-keurmerken.
Natuurlijk kan het wel eens voor komen dat een product een klein foutje heeft. Daarom heeft Childhome ook een uitstekende klantenservice. Want naast het gekochte product zelf is ook de kwaliteit van de service een belangrijke kernwaarde.

Maar het stopt niet bij alleen de veilige, innovatieve en comfortabele babyartikelen en kinderartikelen, lifestyle- en verzorgingsproducten. Nee, de passie van Stefan en Nathalie sijpelt door in alle facetten van het merk Childhome. Deze passie heeft hen van het begin af aan gebracht tot het succes dat Childhome nu is, en is ook terug te vinden bij de overige leden van het Childhome team. Stefan en Nathalie, samen met de overige leden van het team, dragen die passie dan ook dagelijks met plezier uit. En met ze allen geloven zij dat: ‘de kinderkamer het verhaal vertelt van wie je bent en een verzameling zou moeten zijn van dingen waar je van houdt.’

Het komt natuurlijk niet alleen door de kwaliteit, service of veiligheid, dat er zoveel Childhome producten in al die kinderkamers belanden. Bij het kopen van Childhome producten en andere baby artikelen, komt ook emotie kijken. En emotie wordt vaak door zintuigen ge-triggered, in velen gevalen door het zien. Daarom is design altijd een ontzettend belangrijke kernwaarde geweest. Dus naast het gebruik van de beste materialen, zijn de leden uit het ontwerpteam volop bezig met het ontwerpen van de leukste artikelen. Dit resulteert altijd in mooie, strakke en tijdloze ontwerpen.

Het succes van Childhome werd reeds bevestigd met prestigieuze, internationale prijzen voor hun producten zoals de Sixseater, Evolu 2, Evolu ONE.80° en de Mommy Bag ® Collection. Childhome is dan ook erg trots dat dit werd gerealiseerd met Original Belgian Designs!

Catalogus Childhome

Voor de lezers die inmiddels helemaal enthousiast zijn geraakt van het Childhome assortiment, hebben we nog een verassing. Hiernavolgend delen we de complete catalogus van het Belgische baby lifestyle en speelgoedmerk: Childhome. Blader het gerust door, de plaatjes van de beschikbare producten zullen je ongetwijfeld aanspreken. Onze webshop heeft er voor gekozen om niet het hele babyspeelgoed en babyaccessoires assortiment op voorraad te houden. Maar kom je een product tegen dat we niet actief in onze webshop aanbieden, dan kun je eenvoudig contact met ons opnemen. Deze kunnen wij dan direct voor je bestellen, zodat je het gewenste product zo snel mogelijk in huis kan hebben.

Kortingscode Childhome

Hoera! Wie inzet toont wordt beloond. Je hebt je best gedaan om via Google een kortingscode op te zoeken, zodat je jouw favoriete Childhome product met korting kan kopen. Of je hebt ons hele blog over Childhome gelezen en bent aangekomen bij dit einde. Ook in dat geval vinden dat we je mogen belonen. Graag delen we een kortingscode van 10% op ons Childhome assortiment. Of misschien ben je wel iets leuks tegengekomen in de catalogus hierboven. Dan is het toch ook leuk om iets meer in je portemonnee over te houden voor andere dingen.

De kortingscode die je voor de producten uit het Childhome assortiment kan gebruiken is: CHILDHOMEBLOG10 . Hiermee krijg je 10% korting op het assortiment van Childhome, echter is deze kortingscode niet te combineren met eventueel andere lopende kortingsacties.

Doe er jouw voordeel mee! Liefs het stralende team van de online speelgoedwinkel: Boutique Toys.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *