Geplaatst op Geef een reactie

OMG! Nieuwe kleuren Banwood Kinderfietsen

Wat leuk dat je ons berichtje komt lezen! Jouw hoeven we waarschijnlijk niet meer te vertellen waar het fietsenmerk Banwood voor staat… Je hebt het helemaal juist!! Zij staan bekend om hun kwalitatief goede loopfietsjes en kinderfietsjes en de meest recente driewielertjes. Maar sinds kortĀ  heeft dit kinderfietsenmerk nieuwe kleuren uitgebracht!

De nieuwe kleuren 16 inch classic kinderfietsen van Banwood

Tot op heden waren er slechts twee kleuren classic kinderfietsen beschikbaar. Dit zijn natuurlijk de witte en de roze varianten. Deze uitvoeringen werden niet echt als universeel ervaren, waardoor nieuwe kleuren eigenlijk niet konden uitblijven. Om de fietsen ook aantrekkelijk voor jongens te maken zijn er nieuwe varianten uitgebracht, die een meer jongensachtige look hebben. Zo is de stang veranderd, wat je ook bij de heren- en damesfietsen terugziet. Als “kers op de taart” zijn de kleuren navy en groen toegevoegd.

Banwood classic kinderfiets navy en groen

Bijpassende helmen voor Banwood Classic Kinderfietsen

De helmen voor de Banwood First GO! loopfietsen zijn eveneens geschikt voor rijders van de 16 inch kinderfietsen. En zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren, waardoor jouw kleintje al matchend en geheel in stijl de openbare weg betreden. Of natuurlijk gewoon veilig in het hofje cruisen met zijn vriendjes

Een Greep Uit Het Banwood Assortiment

boutiquetoys.nl/say-whaaat-de-banwood-first-go-loopfiets-en-kinderfiets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.