Ruilen en Retourneren

Heb je jouw bestelling ontvangen, maar wil je toch liever iets anders? Of ben je niet tevreden over een artikel dat je bij ons gekocht hebt? Bij Boutiquetoys.nl kun je binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling, je bestelling annuleren. Dit kan natuurlijk zonder opgaaf van reden. Desalniettemin horen we toch graag van je, wat de reden is. Dit geeft ons de mogelijkheid om in de toekomst nog beter ons best voor jou te kunnen doen. Hoe gaat het retourproces in zijn werk…?

Stap 1. Vul het retourformulier in

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, vragen wij je om ons retourformulier te gebruiken. Het retourformulier dient uitgeprint te worden en deze dient bij jouw retourzending te worden toegevoegd. Heb je geen printer? Noteer de gevraagde gegevens dan net zo makkelijk op een stuk papier en voeg dit dan bij de retourzending toe. Het ingevulde retourformulier maakt het voor ons makkelijker om je retour snel en naar behoren af te handelen. Afsluitend vragen we je ons het retourformulier, middels de “verzenden”-knop, te zenden.

Het retourformulier vind je hier: retourformulier.

NB. Na het bekend maken van je retourzending heb je 14 kalenderdagen de tijd, om er voor te zorgen dat wij de artikelen ook daadwerkelijk ontvangen hebben.

Stap 2. Let op

Wil je gebruik maken van de 30 dagen bedenktijd, dan is het de bedoeling dat je het artikel op zicht beoordeeld. Het artikel mag dus niet gebruikt, gedragen, bereden of bespeeld zijn. Wij begrijpen natuurlijk dat je het speelgoed niet vanuit een dichte doos kan beoordelen. De doos open maken kan daarom natuurlijk altijd! We vragen je wel voorzichtig te zijn met het openen van de doos en het beoordelen van speelgoed. Wij maken graag nog anderen blij met het speelgoed. Zo hoeven wij niet veel weg te gooien en houden we de artikelen scherp in prijs. 😉

Stap 3. Inpakken

We vragen je de te retourneren artikelen weer goed in te pakken. Dit mag natuurlijk ook gewoon in de doos die wij hebben gebruikt om jouw bestelling in te pakken. Heb je die niet meer gebruik dan een andere stevige doos.

NB. De retourzending valt onder jouw verantwoordelijkheid, zorg daarom dat je dit zorgvuldig doet. Dat voorkomt ee narigheid achteraf.

Stap 4. Opsturen

De kosten van de retourzending gebeurt voor eigen risico en rekening. Je kunt de artikelen opsturen naar het volgende adres:
BoutiqueToys
Neonweg 186
1362 AE  Almere

Stap 5. Terugbetaling

Zodra wij de retourzending in goede staat ontvangen hebben, zullen wij zorg dragen voor de terugbetaling van jou teruggestuurde artikelen. Hoewel het ons streven is om jouw geld direct terug te betalen, zal het in ieder geval voor 14 kalenderdagen op jouw rekening bijgeschreven staat. Voor deze betaling gebruiken wij dezelfde rekening die jij hebt gebruikt om de aankoop bij ons te doen.

NB. Indien je artikelen wilt inruilen, zullen we direct na ontvangst van je retourzending de nieuwe artikelen opsturen. Mits deze op voorraad zijn natuurlijk.

Het is dus van belang dat je binnen deze periode, ons jouw verzoek tot retour verzonden dient te hebben. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, zullen wij per e-mail een ontvangstbevestiging toesturen. Binnen 14 kalenderdagen na het toesturen van het retourformulier dien je het artikel terug te sturen.

Heb je ondanks deze informatie nog vragen over ons retourbeleid? Dan horen wij dat graag van jou. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden!