Geplaatst op Geef een reactie

Top 10 Houten Speelgoed van Kids Concept Kids Hub

Wij zijn inmiddels al tijden bekend met het houten speelgoed van Kids Concept uit de Kids Hub collectie. En we zijn nog steeds even enthousiast als de eerste dag, toen we kennis maakte het dit houten speelgoed van Kids Concept uit de Kids Hub collectie. Dit enthousiasme zien wij ook terug bij de blije klanten. En omdat we graag blije klanten zien delen we hieronder onze top 10 houten speelgoed van Kids Concept uit de Kids Hub collectie.

De Top 10 uit de Kids Hub collectie

1. Kids Hub Houten Mixer

Kids Concept laat jouw ukkie een spelsituatie ontzettend realistisch ervaren. Met de houten speelgoed items uit de Kids Hub collectie, meet jouw ukkie in een handomdraai een rol aan. En met deze houten mixer is dat niet anders. Deze houten mixer verandert jouw ukkie in no time om tot een ware patissier. Met deze houten mixer zal geen enkel bakwerk meer een probleem meer opleveren voor jouw ukkie.

Bij deze houten speelset krijg je een een mixer met een kom, een pollepel, een ei, een pak melk, een pak bloem en een pak suiker. En papa en mama… Het mooie van deze houten mixer is, dat jullie keuken geen puinhoop wordt. De garde en knop kunnen worden gedraaid en de arm kan bewegen.

Eigenschappen Kids Hub Houten Mixer
– Afmeting : 17 x 10 x 19 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex
– Inbegrepen: 1x mixer met een kom, 1x pollepel, 1x ei, 1x pak melk, 1x pak bloem, 1x pak suiker. (6-delig)

2. Kids Hub Houten Blender

Met het houten speelgoed uit de Kids Hub collectie heb je in een handomdraai een professionele kinderkeuken! Het hoeft werkelijk aan niets te ontbreken. Vanzelfsprekend is jouw kinderkeuken van Kids Concept dus ook uit te breiden met deze houten blender. Hiermee kan jouw kleine chef kok zich creatief helemaal laten gaan, want er is een oneindige hoeveelheid lekkers dat je met een blender kan maken. Het populairste gerecht dat met een blender gemaakt kan worden is waarschijnlijk een smoothie, en misschien ook de lekkerste. En bij deze houten speelset wordt alles geleverd om de lekkerste smoothies voor mama en papa te maken. De houten blender speelset wordt geleverd met een beweegbare blender, twee kopjes, een stukje sinaasappel, een stukje aardbei, een stukje appel en een stukje kiwi.

Eigenschappen Kids Hub Houten Blender
– Afmeting : 12 x 12,5 x 20 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex
– Inbegrepen: 1x blender, 2x kopjes, 1x sinaasappel, 1x aardbei, 1x appel. 1x kiwi. (7-delig)

3. Kids Hub Houten Keuken

Het wordt veelal gezegd, dat het gezin leeft en samen komt in de keuken. Als mama en papa snap je dat natuurlijk maar al te goed. Je begint er de dag, je eet er gezellig wat, en bespreekt er je dag door. Ook voor jou ukkie geldt dat natuurlijk… Daarom is dit het houten keukentje dat een echt Kids Hub collectie niet mag ontberen. Dit is de start waar alles omheen vormt, met allerlei allerhande keuken gerei. Nee met deze Kids Hub houten keuken van Kids Concept heeft jouw ukkie uren speelplezier. En mama en papa… Hoe leuk is het om samen in de keuken het ontbijt klaar te maken en vervolgens samen aan tafel op te peuzelen?!

Dit houten keukentje uit de Kids Hub collectie heeft een tijdloos design, met zelfs een rvs spoelbak. Dit maakt het net wat echter, vind je ook niet…? En om het spelen vanaf dag 1 leuk te maken, wordt dit houten keukentje met allerlei accessoires geleverd. Zo wordt deze houten speelgoed keuken geleverd met een pot en pan, lepels en een peper en zou stel.

Eigenschappen Kids Hub Houten Keuken
– Afmeting : 55 x 30 x 73 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex, MDF en populierenhout. Wasbak gemaakt van RVS.
– Inbegrepen: 1x pan, 1x pot, 3x soorten lepels/spatels, 1x pepervaatje, 1x zoutvaatje (7-delig)

4. Kids Hub Houten Theeset

Een high tea, een theekransje of lekker thee leuten… Wat doe jij het liefste met je thee? Zoals je weet doen je kinderen je maar al te vaak na. En terecht, want dat is hoe zij leren. Met deze houten theeset uit de Kids Hub collectie van Kids Concept zal jouw ukkie precies dat doen. Wees dus niet verbaasd als je vanuit de kinderkamer opeens jouw ukkie hoort roepen, en vraagt of je mee komt doen met haar theekransje of high tea.

Deze houten theeset van Kids Concept is natuurlijk gemaakt van verantwoord gewonnen hout en niet schadelijke verf of waterbasis. Deze houten theeset uit de Kids Hub collectie ziet er dus niet alleen stijlvol uit, maar kan je met een gerust hart online kopen voor jouw ukkie. Deze 21-delige theeset bestaat uit: een theepot met deksel, vier theekopjes met schoteltjes, een melkkan, twee schijfjes citroen, vier theezakjes, een opbergdoosje, twee lepels en een dienblad met ruimte voor alles wat je nodig hebt. De doos bevat 21 onderdelen.

Eigenschappen Kids Hub Houten Theeset
– Afmeting : 24,5 x 15 x 3 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex, MDF en katoen
– Inbegrepen: 1x houten theepot met deksel, 4x houten theekopjes, 4x houten schoteltjes, 1x houten melkkan, 2x houten citroen schijfjes, 4x houten theezakjes, 1x houten opbergdoosje, 2x houten lepeltjes, 1x houten dienblad (21-delig)

5. Kids Hub Houten Gereedschapsbank

Deze houten gereedschapsbank uit de Kids Hub collectie van Kids Concept uitstekend geschikt voor de echte bouwers. Dus mama… Als papa het niet kan, dan doe ik het wel eventjes! Want er is niets wat jouw kleine ukkie niet kan met deze houten gereedschapsbank, geen klus zal te groot zijn voor deze stevige houten gereedschapsbank.

De gereedschapsbank van Kids Concept heeft heel wat accessoires, gaten en beweegbare delen. Jouw klusser kan dus helemaal los. Zo is de gereedschapsbank voorzoen van gaten waar spijkers in passen of met houten schroeven bouwplaten aan bevestigd kunnen worden. Daarnaast is de gereedschapsbank ook voorzien van een cirkelzaag die je kan laten zagen door aan de knop te draaien. Jouw ukkie kan ook de bankklem om de bouwwerken te fixeren en bijvoorbeeld de schroeven er in te draaien, of met het bijgeleverde schuurpapier alles glas schuren.

O en mama en papa… Vrees niet voor de troep, deze houten gereedschapsbank heeft ook slimme lades, planken en haken om alles weer netjes op te ruimen!

Eigenschappen Kids Hub Houten Gereedschapsbank
– Afmeting : 55 x 36 x 80 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex, MDF en katoen
– Inbegrepen: 1x werkbank, 1x schroevendraaier, 1x zaag, 1x bankschroef, 1x schuurmachine, 2x schuurpapier opzetstukken, 3x spijkers, 9x schroeven, 9x moeren, 8x plaatjes, 1x schroeven doosje (39-delig)

6. Kids Hub Houten Kassa

Hoe leuk is deze houten kassa uit de Kids Hub collectie van Kids Concept…?! Wordt jouw ukkie hiermee een Dagobert Duck? Misschien of misschien niet, maar 1 ding weten we zeker… Jouw ukkie zal zich met deze houten kassa urenlang achter elkaar kunnen vermaken. En wees vooral niet verrast als je voortaan voor alles je portemonnee zal moeten trekken.

Deze houten kassa van Kids Concept heeft een stijlvol en tijdloos ontwerp. Precies zoals we van het Scandinavische bedrijf gewend zijn. Wat deze houten kassa verder bijzonder maakt, is dat het alle acties van een kassa nabootst. Zo heeft de kassa knopjes die jouw ukkie kan indrukken, een zwart krijtbordje om de prijzen op te kunnen schrijven en een kassalade om de muntjes en biljetten in te kunnen bewaren. Maar vergeet vooral het pinapparaat niet, waar er gepind kan worden.

Eigenschappen Kids Hub Houten Kassa
– Afmeting : 20 x 16,5 x 10 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex
– Inbegrepen: 1x kassa, 1x pinapparaat, 1x krijtje, 2x pinpasjes (5-delig)

7. Kids Hub Houten Bakset

Bij ons thuis weten we het, hier is papa de koekenbakker en een echte koekwaBij onIs jouw kindje een echte koekenbakker? Dan is deze bakset misschien een leuke aankoop.
Wat gaan we bakken vandaag? Koekjes, een taart of een cake? Zeg het maar!
De bakset bevat een deegroller, bakplaat, ginger bread koekjes, schaal, garde, pannenlikker en een weegschaal met kom.
De bakplaat is ook nog eens een puzzel en bevat vier verschillende dieren
Een leuke aanvulling voor in de speelkeuken en leuk om te combineren met de Kids Concept houten mixer.

Potentiële meesterbakkers kunnen met deze set grappige koekjes bakken. Met behulp van fantasie en de dierenkopvormen kun je op een speelse manier plezier maken met bakken. Bear Max, Moose Bo, Mammoth Neo en Vos Edvin worden gebruikt als puzzelstukjes in het uitgerolde koekjesdeeg.

Bakkers klaar? Bakken maar…. Met deze prachtige complete bakset van o.a. hout kan je kleine banketbakker koekjes bakken. Wat deze set zo leuk maakt is de houten bakplaat met koekjes die je uit de vorm kunt nemen. Met de Kid’s Concept bakset zal je kindje zich uren vermaken. De complete set bestaat uit:

Eigenschappen Kids Hub Bak Set
– Afmeting : 19,5 x 14 x 1,3 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex, RVS
– Inbegrepen: 1x deegroller, 1x bakplaat, 4x koekjes, 1x schaal, 1x garde, 1x pannenlikker, 1x weegschaal, 1x kom. (11-delig)

8. Kids Hub Houten Picknick Set

Het is tijd om gezellig wat te snacken mama en papa! En nee, hier hoeft het niet per se mooi weer voor te zijn. Met deze picknick set uit de Kids Hub collectie kan je overal en het hele jaar door picknicken. Aan deze picknick set ontbreekt werkelijk niets, je vindt er alles wel wat nodig is voor een succesvolle picknick samen met het gezin of met de vriendjes. Stel je eens voor hoe leuk zo een picknick zou zijn…. Leg een paar borden, wat bestek en drinkbekers klaar op een kleedje. Schenk de drinkbekers vol met wat melk of heerlijke aardbeien limonade. Leg wat sneetjes roggebrood en kaas klaar, en maak het compleet met een klein croissantje en wat overheerlijk fruit… Dat is nog eens een dromerige picknick, wat ongetwijfeld een leuke middag met elkaar oplevert.

Eigenschappen Kids Hub Picknick Set
– Afmeting : 23 x 16,5 x 22,5 cm (l x b x h)
– Minimale aanbevolen leeftijd : 36 maanden
– Gemaakt van duurzaam multiplex, RVS
– Inbegrepen: 1x picknick mand, 2x sneetjes roggebrood, 2x plakjes kaas, 2x papieren boterham zakjes, 1x banaan, 2x croissants, 1x appel, 2x bordjes, 2 drinkbekers, 2x vorkjes, 2x lepeltjes, 2x mesjes, 1x thermos fles, 1x limonade fles.

  1. bakset
  2. picnic set
  3. ledikant
  4. foodplayset

Kids Concept Houten Speelgoed uit Kids Hub Collectie Kopen

Wil je graag een van de houten speelgoed items uit de Kids Hub collectie van Kids Concept kopen, dan kan dat eenvoudig online bij ons in de speelgoed webshop. Je kiest eenvoudig jouw houten speelgoed item uit de Kids Hub collectie uit en vervolgt je traject naar je winkelmandje, waar je het een en ander kan wijzigen of direct afrekenen. Houten speelgoed van Kids Concept staat garant voor urenlang speelplezier.

Wanneer je een aankoop in de online speelgoedwinkel van BoutiqueToys koopt, worden je aankopen vanaf 59 euro gratis bij je thuisbezorgd. Dit geldt zelfs voor de klanten uit België. Daar komt nog eens bij dat je 30 dagen bedenktijd hebt, om jouw houten speelgoed te ruilen of te retourneren. Zit je krap bij kas, of wil je graag op een later moment betalen dan kan dat ook. Je kan bij je aankoop er ook voor kiezen gebruik te maken van Afterpay. In dat geval brengen we geen extra kosten in rekening, wel blijven de voorwaarden van en betalingen aan Afterpay gelden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *