Verzenden

Als klant wil je natuurlijk zo snel mogelijk je aankopen in huis hebben, en dat snappen wij volkomen! Wij zullen er daarom alles aan doen zodat jij en je kleintje snel de nieuwe spulletjes krijgen.

Bezorgtijd

Het winkellandschap is enorm en snel aan het veranderen. Er wordt steeds minder in stenen winkels gekocht, en steeds meer online aankopen gedaan. Aan deze veranderingen kleven natuurlijk voor- en nadelen.

Voor de bezorging van de bestellingen maken wij gebruik van PostNL. Zij hebben in toenemende mate problemen met de hoeveelheid aan de te verwerken zendingen. Ook de druk op de daadwerkelijke distributie leidt steeds vaker tot vertragingen.
Dit heeft er toe geleid dat wij niet altijd meer een levertermijn van 24 uur kunnen garanderen. Hoewel de leveringen veelal dezelfde dag bij PostNL worden aangemeld, hanteren wij een verzending van 1 – 3 werkdagen. Dit houdt in dat de verzending en met name de verwerking van de bestelling 1 – 3 werkdagen in beslag kunnen nemen. Daarna volgt de distributie dat veelal 1 – 2 werkdagen in beslag kan nemen.

Heeft je bestelling spoed? Neem dan even contact met ons op, zodat wij een goede inschatting kunnen geven over de verwachte levertijd op dat moment!

Track & Trace

Jouw bestelling wordt veilig verzonden via PostNL en is altijd voorzien van een Track & Trace nummer. Hierdoor heb je altijd informatie over de locatie en de verwachte levertijd van jouw bestelling.

Verzendkosten

Online shoppen moet gemakkelijk zijn en blijven. Daarom proberen wij de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. In het onderstaande overzicht vind je de tarieven van jouw verzending terug.

Nederland België
€ 0,00 – € 49,00 € 3,95 € 5,95
€ 49,00 + Gratis Gratis