Geplaatst op Geef een reactie

Sophie De Giraf

sophie de giraf bijtspeelgoed

Nieuwe tandjes kunnen voor heel wat last zorgen bij kleine kindjes. Sophie de Giraf helpt de pijn te verlichten en houdt baby gezelschap tijdens deze ongemakkelijke dagen en nachten.

Sophie als redder in nood

Wanneer de eerste tandjes er doorkomen kan dit voor heel wat ongemak zorgen bij je oogappel. De tandjes drukken tegen het tandvlees aan wat heel wat pijn kan doen. Kleine kindjes begrijpen natuurlijk niet wat er aan de hand is, en als ouder kan je hier spijtig genoeg ook niet erg veel aan doen.
Een bijtring zoals die van Sophie de Giraf kan echter voor heel wat verlossing zorgen. Baby’s gebruiken de bijtring instinctief om de pijn te verlichten. Dankzij de bijtring kan je kleintje zijn of haar tandvlees mals kauwen om zo de tandjes er makkelijker door te laten komen.

Houten bijtringen vs rubberen bijtringen

Bijtringen bestaan in heel wat materialen. Zo kan je leuke en effectieve bijtringen verkrijgen in hout en rubber. Heel wat kersverse ouders en grootouders menen te denken dat houten bijtringen ecologische en gezonder zijn voor hun kleine spruit. Dit is echter niet altijd even waar. Hout kan namelijk met heel wat chemische stoffen bewerkt zijn, wat natuurlijk ook niet erg biologisch of ecologisch is.
De bijtspeeltjes mogen dan wel uit rubber vervaardigd zijn, maar deze zijn zowel duurzaam als ecologisch. Daarnaast is de bijtring vervaardigd uit BPA-vrij rubber wat jouw de gemoedsrust geeft, dat de bijtring van jouw kindje 100% uit veilige stoffen bestaat.

Bijtspeeltjes een Organische en Duurzame bijtring

Volledig vervaardigd uit organisch en BPA-vrij rubber is Sophie de Giraf een duurzame bijtring. Kindjes steken vaak heel wat verschillende dingen in hun mondje van zodra mama of papa de rug draaien. Waarom zorgen we er dan niet meteen voor dat wanneer ze dat doen, we er zeker van zijn dat er geen schadelijke stoffen inzitten en dat het organische en duurzame materiaal bijdraagt aan het milieu?
Deze mooie en schattige bijtspeeltjes zijn erg veilig voor je kleine schat en zorgen ervoor dat je baby op een gezonde en leuke manier uit kan kijken naar zijn of haar eerste tandjes.

Sophie helpt als effectieve pijnverlichting

Dankzij de vorm en structuur doen deze mooie en schattige bijtspeeltjes aan erg effectieve pijnverlichting. Dankzij de oortjes en de nek van Sophie de Giraf kan jouw kleine schat druk zetten en pijn verlichten waar het voor hem of haar telt.

Een normale, ronde bijtring, voert overal dezelfde druk uit. Dit zorgt ervoor dat probleemgebieden en pijn in het tandvlees vaak niet of nauwelijks verlicht wordt. Dankzij de slimme en goed uitgedachte vorm van de bijt-girafjes kan jouw kleine snuit de bijtring zelf en instinctief op pijnlijke plekken en probleemgebieden richten.

Sophie is een vriendin voor het leven

Met een mooie collectie bijtringen en zelfs knuffeltjes van Sophie de Giraf heeft je kleine snuit een herkenbaar en vriendelijk gezichtje in de wieg liggen. We weten allemaal dat eerste knuffeltjes, dekentjes en zelfs bijtringen souvenirs zijn die kinderen (en volwassenen) voor de rest van hun leven willen bijhouden. Sophie is dan ook een vriendin voor het leven. Niet enkel omdat je kinderen aan Sophie gehecht raken, maar eveneens omdat alle producten van Sophie de Giraf erg duurzaam zijn en erg lang meegaan.

Sophie de Giraf online kopen bij BoutiqueToys

De populiare bijtgiraf en bijtringen is online verkrijgbaar bij ons in het assortiment. Ons assortiment bestaat uit bijzonder speelgoed dat vaak duurzaam, mooi, en educatief is. Dankzij de snelle verzending – voor 16h besteld, dezelfde dag nog verstuurd, de laagste prijsgarantie en de 30 dagen bedenktijd, heb jij jouw aankopen snel in huis en heb je achteraf nooit spijt van je aankoop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *